Pořiďte si na příští sezonu nové pedály na kolo i omotávky na rohy

spot_img

To, že máme jízdní kolo v pořádku, by mělo být samozřejmostí pro každého z nás, ať už jej používáme sporadicky, běžně nebo každodenně. Stejně tak ale můžeme dbát na kvalitu jízdy, tedy pořízení si různých vychytávek, s nimiž je jízda mnohem lepší a příjemnější, než bez nich. Tak třeba díky gripům, omotávkám a pedálům. 

Pedály pro vaše spokojené nohy i skvělý výkon

Výběr pedálů má velký vliv na to, jak se nám jezdí a jak daleko dojedeme. Nohy jsou s nekvalitními pedály unavenější, bolavé, také nepodáváme tak vysoký výkon, jak můžeme. Sklouzává vám noha z pedálu dolů, protože jezdíte v blátivém terénu, ve štěrku nebo na jiném drsnějším povrchu? Anebo chcete kufry neboli zacvakávací pedály, pro něž potřebujete speciální typ obuvi? 

Líbit se vám jistě budou pedály na kolo One Up Components. Jedná se o výrobce vysoce kvalitních komponentů pro cyklistiku, oděvů a příslušenství. Tento malý tým vášnivých horských cyklistů, kteří společnost založili, sídlí v Kanadě v Squamish. Všichni jsou pevně oddaní cyklistice a dělají vše pro to, aby zákazníkům dodali vždy kvalitní zboží.

Dohromady mají 41 let zkušeností v cyklistickém průmyslu a vyvinuli některé z nejuznávanějších a oceňovaných výrobků pro horská kola. Jejich mtb společnost jim dovolila vymanit se ze stereotypu. S kvalitou pedálů One Up Components budete jistě spokojeni.

Rádi byste Crankbrotehrs?

Také pedály na kolo Crankbrothers vám udělají takovou službu, že o nich budete „pět“, kde se hnete. Všechno zboží zde vzniká od začátku, tedy od návrhů na papíře, až po finální produkt, který testují nejlepší světoví sportovci. Společnost má za sebou 25 let zkušeností, můžete si být jisti, že to, co prodává, je pro cyklisty přínosné. 

Na internetových stránkách Bikero.cz najdete bohatou nabídku nejen pedálů na kolo, ale také všech komponentů, cyklistického oblečení a dalších produktů určených pro sportovce.

- Reklama -spot_img
spot_img

Redakce doporučuje

Články autora